Interesser du dig for psykiske belastninger i arbejdet og vil undgå at blive smittet?

Psykiske belastninger?

Vil du og din organisation bryde ét af nutidens største tabuer og afholde temadag omkring psykiske belastninger i arbejdet, og hvordan vi undgår at blive “smittet“?

Og er du og dine kolleger fx

  • Sygeplejeske, sosu medarbejder eller læge indenfor sundhedssektoren
  • Præst eller bedemand
  • Fængselsbetjent, politimand, soldat
  • Skolelærer, pædagog eller lign.
  • Medarbejder indenfor socialpsykiatrien eller hospitals psykiatrien
  • Ansat i NGO der arbejder med mennesker
  • Ansat indenfor misbrug og afhængighed
  • Primært steder, hvor man kan risikere at blive ”smittet” af andre menneskers smerte og lidelse

Jeg tilbyder undervisning indenfor området belastningspsykologi omkring primær og sekundær traumatisering. En alvorlig, men usynlig arbejdsskade, som rammer flere og flere faggrupper, der arbejder med menneskelig lidelse. Det er derfor en helbredsrisiko, som skal ses i øjnene og forebygges aktivt. Jeg kigger på årsagerne til belastninger, hvorfor nogle “rammes” og bliver “smittet”, mens andre går fri.

Resiliens

Jeg fortæller om begrebet “resiliens”, som er et psykologisk begreb om særlig modstandskraft. Hvis du er en af dem der er blevet “smittet”, så fortæller jeg dig om hvad du kan gøre. Jeg giver dig redskaber og værktøjer, som du kan bruge på dig selv og andre, som måtte have behovet.

jeg kommer ind på forskellen mellem vilkår og problemer, og hvordan man sætter sin personlige grænse. Jeg viser til sidst 2 øvelser, hvor du får dels får lejlighed til at kigge på din egen indre “lageroptælling” over tid, hvordan vil ofte ændrer personlighed, når vi arbejder med mennesker i krise.

Foruden at være underviser tilbyder jeg at facilitere dagen for jer som proceskonsulent.

Form og endeligt tema bliver skræddersyet efter behov, så det matcher din organisation eller afdeling. Vi sætter os sammen inden tema-dagen, og planlægger alt, så det rammer din organisations behov.

Interesserer du dig for psykiske belastninger?

Kontakt mig via kontaktformularen og lad os tage en uforpligtende snak tlf. 23291544.