Ledersparring, supervision eller coaching. 

Søger du et fortroligt rum hvor du udvikle dig i?

Jeg tilbyder dig samtaler, hvor jeg vil udfordre dig og samtidig bygge dig op.

Afhængigt af dine behov vil du blive lyttet til og udfordret, og jeg vil give dig nye redskaber i din “værkstøjskasse” i form af psykologiske og praktiske opmærksomheder.

Supervision

Supervision handler om at optimere og kvalificere lederes dømmekraft, beslutningsdygtighed og handlemod. Supervision giver lederen overblik, klarhed og indsigt, og er en kontinuerlig læreproces der forøger lederens personlige og faglige kompetenceudvikling. 

Ledersparring

Ledersparring er essentielt for alle ledere. Alle ledere har været grønne uden erfaring, og med tiden er de blevet til store ledere. Som leder skal du kende dig selv, dine mål, dit drive og dine personlige grænser. En større selvindsigt øger ens forståelse af, hvad der sker i relationen mellem en selv, ens medarbejdere og forhandlingspartnere, og øger ens indlevelsesevne og mulige gennemslagskraft. Hvis man oplever, at det er andre der er problemet, vil man ofte komme til kort i ens forsøg på at lave om på mennesker. Opmærksomhed på egne uhensigtmæssige mønstre er forudsætningen for at man kan tage ansvar og derfra vælge en ny måde at reagere på.

Jeg har stor erfaring med dette felt og har af flere omgange været basis-underviser af ledere i ledelse på forskellige uddannelsesinstitutioner, været coach og sparringspartner for direktører og mellemledere og derudover har jeg de sidste 8 år gennemført over 1000 personlige samtaler.

Coaching

Coaching vil tage udgangspunkt i dine fokusområder, hvor du sætter dagsordenen for hver gang. Vi sikrer fokus og du bliver udfordret ved kvalificerede spørgsmål.

For alle områder er gældende, at vores dialog og sparring omhandler dine udfordringer, og de mange dilemmaer som en du befinder dig i. 

Det er en selvfølge at understrege, at jeg er underlagt tavshedspligt, og vores samtaler bliver mellem os. 

Vi kan mødes i min klinik, men jeg kan også møde dig på din arbejdsplads, hvis du ønsker det.

Link til lederweb.

Kontakt mig ved at klik på linket til min kontaktformular , hvis du har brug for en uvildig sparringspartner.