Grupper

Mange problemstillinger egner sig godt til bearbejdning i grupper.

At mødes med andre der har lignende problemstillinger gør, at man dels kan lære af hinandens processor, dels kan inspirere hinanden.

I gruppen får man vidner til sit liv og nærvær som virker helende.

Gruppeterapi foregår i grupper på 6-8 personer og sammensættes efter tema.

Opstart.

Jeg opstarter løbende grupper når der er mindst 6 personer tilmeldt. Sidder du med et tema som du ønsker at bearbejde i en gruppe, så kontakt mig og hør nærmere. Jeg vil skrive dig op, og når vi er nok til at opstarte en gruppe vil du blive kontaktet. Følgende grupper kunne være temaer.

  1. Mandegruppe (hvad fylder i dit liv lige nu?)
  2. Vredesgruppe (få kigget på dine mønstre og brug vreden konstruktivt!)
  3. Dit tema for en gruppe. (du kan sagtens være med til at finde et tema)

Fælles for grupperne er at forsøge at skabe et rum, hvor der er trygt at være i.  Alle i gruppen har tavshedspligt.

Beskrivelse af hvordan en gruppe kan køre.

Vi mødes og vi checker ind med med kort vejrmelding. Så er der mulighed for at gå i dybden med enkelte, som i runden har givet udtryk for at få kigget på sin situation. Jeg vurderer i samråd med den enkelte, hvorvidt vi laver en terapi på “gulvet”, hvor det efterfølgende er mig som runder af. De resterende personer i gruppen må ikke komme med gode råd eller tale om dem selv i første omgang. Det vil kun være muligt at komme med medmenneskelige kommentarer, som kan gå direkte til personen det om handler eller til mig som terapeut og falicitator. Denne struktur er meget almindelig i gruppeterapi.

Kontakt mig hvis du ønsker at komme med i en gruppe og arbejde med et tema – eller hvis I allerede har samlet en gruppe.