Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Morten Aagaard

Jeg har mere end 18 års praktisk erfaring (8.000+ samtaler) i at arbejde med mennesker i krise. Det kunne være med identitetsproblemer, stress, lavt selvværd, depression, vrede, svært ved konflikter, arbejdsløshed, krisehjælp, sidde fast i gamle mønstre, sorg, angst, skilsmisse, utroskab, parproblemer, misbrug herunder medafhængighed, voksne børn af misbrugere, PTSD og manglende livslyst m.m.

Jeg er god til at få kontakt med mennesker i svære situationer og til at få øje på muligheder og personers styrkesider. Jeg holder fast, hvor det er svært og har let ved at få mennesker til at føle sig trygge. Desuden er jeg god til at hjælpe kommunikation i gang mellem personer.

Jeg arbejder på et oplevelsesorienteret psykodynamisk grundlag og har gennemført en 4 1/2 års uddannelse til eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København.

Sideløbende med jobbet som privatpraktiserende psykoterapeut har jeg været gruppeterapeut i foreningen TUBA København. Tuba er et tilbud om terapeutisk rådgivning for unge, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer.

Herudover har jeg i over 10 år været tilknyttet en privat sundhedsvirksomhed. Her arbejder jeg som “krisepsykolog” og indgår i det krisepsykologiske beredskab indenfor området psykologisk rådgivning og krisehjælp.

Endeligt har jeg erfaring som afdelingschef indenfor socialpsykiatrien, hvor jeg har haft kontakt til mennesker med dobbeltdiagnoser som omfatter psykisk sygdom og misbrug.

Desuden er jeg en erfaren underviser indenfor personlig og faglig udvikling. Jeg har undervist nøglemedarbejdere, ledere og fagpersoner indenfor ledelse, personlig udvikling, stress, vredeforståelse- og håndtering, konflikthåndtering, belastningspsykologi og krisepsykologi. 

I året 2020-2023 indgik jeg et fagligt samarbejde med 3 andre psykoterapeuter MPF. Vi har hjulpet Vordingborg kommune med unge menneskers udfordringer udover ledighed med at finde rodfæste i deres liv. 

I april 2021 er jeg blevet tilknyttet Rigspolitiets konfliktråd som ekstern konfliktmægler i området Sydsjælland og Lolland Falster.

I 2021-2023 indgik jeg en aftale med Guldborgsund kommune, hvor jeg hjalp aktivitetsparate borgere 30+ med udfordringer udover ledighed. 

I august 2023 indgik jeg en aftale med Kofoedsminde om at blive tilknyttet som ekstern supervisor for 4 afdelinger.

I 2024 har jeg indgået en aftale med Vordingborg kommune, hvor jeg hjælper aktivitetsparate borgere 30+ med udfordringer udover ledighed.

Mit mål med terapien.

Mit terapeutiske arbejde har til formål at støtte klienten i at få bedre kontakt til sig selv, sine følelser og behov. Som privatpraktiserende psykoterapeut MPF tager jeg udgangspunkt i her-og-nu. Jeg støtter klienten til at finde en måde, hvorpå klienten kan leve sine livsvilkår lige nu, og samtidig få tillid til at træffe gode valg og tage ansvar for sit liv.

Jeg lægger afgørende vægt på at min kontakt med klienten er direkte, ligeværdig, rummelig og respektfuld. Jeg benytter samtalen til at “sætte et spejl op foran klienten”, så klienten oplever et autentisk møde med sig selv.

Sidst, jeg er gift på 24. år og far til 2 børn.

 

Kontakt mig. 

Kontakt privatpraktiserende psykoterapeut MPF Morten Aagaard.

 

Uddannelser:

√ Efteruddannet til neuroaffektiv supervisor v. Peter Kofoed

√ Efteruddannet indenfor konfliktmægling ved Rigspolitiets konfliktråd  

√ Efteruddannet indenfor belastningspsykologi – særligt omkring udbrændthed for professionelle ved Psykolog Jette Simon.

√ Efteruddannet indenfor NADA – recoverymodel i øreakupunktur Nada Danmark

√ Efteruddannet indenfor meditation og spirituel udvikling ved Psykolog Erik Elnegaard fra Vækstcenteret

√ Efteruddannet indenfor meditation og spirtuel udvikling ved Margit Madhurima Rigtrup

√ Efteruddannet indenfor NARM (Neuro Affektiv Relations Model) ved psykolog Tove Mejdahl

√ Efteruddannet indenfor misbrug (alkohol og stoffer) af overlæge og misbrugsekspert og psykiater Henrik Rindum.

√ Efteruddannet indenfor dobbeltdiagnoser – misbrug koblet med psykisk sygdom Sct. Hans hospital

√ Efteruddannet indenfor behandling af chok- og traumer i kroppen (overbygningsuddannelse som chok-og traumeterapeut SE Terapeut – Somatic Experience)

√  Efteruddannet indenfor sorg, chok-og traumer ved Socialrådgiver og Psykoterapeut MPF Marianne Davidsen-Nielsen

√  Optaget som fuldgyldigt medlem af Dansk Psykoterapeut Forening,  har været bestyrelsesmedlem, medlem af strategisk udvalg, kasserer, medlem af etisk udvalg og etisk panel

√ Bestået eksamen til klinisk eksamineret psykoterapeut (eksistentielt og gestalt) – Exam. Psykoterapeut, Psykoterapeutisk Institut i København

√ 4-årig uddannelse til psykoterapeut indenfor oplevelsesorienteret psykoterapi, Psykoterapeutisk Institut i København

√  Konfliktmægler, Center for konfliktløsning i København

√ Træner- og coach uddannelse, ITA Group i København

√  Certificeret NLP Master, ITA Group i København

√ Cand.Merc. Aud u/hovedopgave, Handelshøjskolen i København

√ Civiløkonom HA, Handelshøjskolen i København

√  Matematisk student, Holte Gymnasium