Krisehjælp – når det uforudselige sker.

Krisehjælp

Kriser kommer oftest, når man mindst venter det.  Måske er det mest trygge at vide, at der findes specialister indenfor krisehjælp og psykologisk rådgivning, der er klar til at hjælpe, når nøden er størst.

Har du eller din kollega på din virksomhed været udsat for en traumatisk oplevelse som vold, trusler, røveri, udlykke, fyring, mobning, svær sygdom?

Hvis tilfældet er ja, så kan du få hjælp, hvis du ønsker det ved akut krisehjælp. 

Hvad hjælper?

Formålet med den akutte psykologiske krisehjælp er:

  • at forebygge psykiske eftervirkninger i forbindelse med den traumatiske oplevelse
  • at tilbyde psykologisk bistand til personer, der har været udsat for en belastende oplevelse i deres arbejdsliv eller privatliv.
  • Eller i tilfælde, hvor egen læges bistand, den offentlige sygesikring, private forsikringer, personligt netværk eller lignende ikke slår til.

Jeg tilbyder altid skræddersyede aftaler med virksomheder omkring krisehjælp og psykologisk rådgivning. Det er min erfaring, at når virksomheder vælger at indgå i et samarbejde med mig, så er det godt givet ud, når ulykken sker. 

Jeg rådgiver og sparrer i samarbejde med ledelsen, så I kan forebygge og udarbejde interne og eksterne beredskabsplaner.

Det er min erfaring, at når jeg endelig bliver udkaldt, så er det ofte de små ting der betyder noget. Det er små psykologiske opmærksomheder som kan afhjælpe fx angst, depression, vrede m.m.   

Jeg får som regel indenfor de de første sessioner fat i roden til den psykiske ubalance, og derfor er det både menneskeligt og økonomisk attraktivt at lave en aftale.  

Jeg har i dag indgået aftaler med flere landsdækkende sundhedsvirksomheder fx virksomheden Crecea, hvor jeg indgår i deres krisepsykologiske beredskab omkring Lolland, Maribo, Nykøbing, Nakskov og omegn.

Jeg har været del af deres beredskab i 10 år og udkaldt 50+.  

Det er et spørgsmål om tillid.

Kontakt mig via kontaktformularen på tlf. 23291544 for en uforpligtende snak og lad os drøfte muligheder for samarbejde. Det ligger mig meget på sinde, at virksomheder vælger at tilgodese deres medarbejdere, så jeg er meget motiveret for bliver jeres “mand” i forhold til at sikre den mentale sundhed på arbejdspladsen.